8 Nisan 2010 Perşembe

HESAP MAKİNESİ PASTASI



Evvveeeettttttt şimdi de sıra hesap makinesi şeklindeki pastamızdaaa:)))) Muhasebe sorumlumuz sevgili Ethem için hazırlandı bu pasta, yine son dakika pastalarından biri 5 saat içerisinde hazırlanıp, işyerine geirildi. Dolayısıyla foto da gece çekimi; çok sevmesem de gece çekimlerini sonraya kalmmasın, unutulur diye hemen çektim. :)))Pastamız çikolatalı ve muzlu :)))




Herkes tarafından çok beğenildi pastamız en çok da Ethem mutlu oldu. Ancak sonradan yapmış olduğum bir hatayı yine bir muhasebeci hatırlattı bana; hesap makinelerinde rakamlar benim yaptığımın tersine başlarmış ben de sonradan fark ettim ama artık iş işten geçmişti. ))))




Herkese iyi günlerrr......:))))

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Evrencim valla maşallah gerçek hesap makinası gibi ellerine emeği
ne sağlık kocaman öpüyorum...

pelince dedi ki...

Canım rakamlar ters olsa bile fikir çok orjinal bence.. ellerine sağlık..

öpüyorum...

sarımutfak-hande dedi ki...

sen yaparsın da beyenilmezmi harika olmuş canım ellerine sağlık
mutlu haftasonları

Yaren dedi ki...

Canim cok güzel olmus yine.ellerine saglik. Rakamlarin yanlis yazilmis olmasi sahsen benim dikkatimi cekmedi.Hem böyle hünerle yapilmis pastada o kadarcik kusur görünmez bile.Kocaman sevgilerimi gönderiyorum ve iyi hafta sonlar diliyorum canim:)

Unknown dedi ki...

Gerçekten de tersmiş rakamlar şimdi baktım sende okuyunca. Ama olsun çok şirin bir pasta olmuş. Evren'cim ellerine sağlık.

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

Çok başarılı olmuş ellerinize emeğinize sağlık..Ziyaretiniz içinde çok teşkr ederim...kocaman sevgiler:)

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Evrencigim masallah sana 5 saat sürmüs çok sabirlisin iste o yüzden ben yapamam o kadar sabrim yok:))pastan sahane olmus ayni hesap makinasi gibi süpersin Evrenim...öpÛYORUM SENI.

Lezzet Treni dedi ki...

Harika olmus gercektende,ellerinize saglik.Sevgiler.......

ETHEM ÇAMLIKAYA dedi ki...

EVREN HN ;


ÇOK TEŞEKUR EDERIM. ÇOK GÜZEL OLMUŞ. O GÜN GERÇEKTEN DOĞUM GÜNÜ PASTASI YAPMAKLA VE MESLEĞİME UYGUN ŞEKİLLE DOĞUM GÜNÜ PASTASI YAPMAN SEBEBİ İLE ÇOK MUTLU ETTİN ÇOK TEŞEKUR EDERIM ELLERİNE SAĞLIK.

mintinin dünyası dedi ki...

evrenciğim ellerine sağlık arkadaşım.butik pasta da bayağı iyisin tatlım.ellerine sağlık.sünger bob da çok güzel olmuş.bir kursa gittin mi merak ediyorum.sevgiler canım...