10 Aralık 2010 Cuma

BİRAZ TARZIN DIŞINDA...


Hatırlarsınız hala olduğumda nasıl heyecanlanmıştım koşa koşa gitmişti İstanbul'a...Çok kalamayacaktımm İstanbul'da doyamayacaktım meleğime ama olsun kararlıydım mevlüdüne kadar bekleyecektim kızımın :))) Tam o sırada ne yapalım mevlütte ne dağıtılacak şeker olacak mı olmayacak mı derken ( tabiii herkesin tek torunu, yeğeni, kızı olunca ortalık biraz karışıyor ) anneme dedim ki hadi kaldın Eminönü'ne gidelim. Hem ben de gelmişken eksiklerimi tamamlarım. Gittik gezdik şekerleri yaptıralım derken aa biz bunu kendimiz yaparız yahu deyiverdim herkes bana bakakaldı. Malzemeleri satan kadın da beni destekleyince iş sadece nasıl bir şey yapılacağına karar vermeye kaldı. Sonunda herkesin ortak zevkinde karar kılındı ama ben hala biberonlu olanı beğeniyorum, çaktırmayın ama olur mu ;)


İşte böyle başladı nikah şekeri bebek şekeri yapma hikayesi sonrasında da bazen nikah hediyesi olarak bazen yardımcı olmak için bir sürü nikah şekeri, bebek şekeri vs yapıldı ama sadece 3 tanesini fotoğraf arşivimde bulabildim. :)))
Ben de sizlerle paylaşmak istedim arada sırada değişiklik yapmak lazım değil mi?:) Bugün tarzımızın dışında bambaşka bir post yayınlamak güzel oldu :))))



Herkese kocaman sevgiler.... :)))
P.S: Hatırlar mısınız bilmem ama uzun zaman önce size fotoğraflı kurabiye nasıl yapılır diye bir post yayınlayacağıma dari söz vermiştim. Bir sonraki postta bu sözümü tutacağım merak eden varsa buyursunlar efeniiimmmmm :)))

16 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok şekerler Evren'cim bayıldım el
lerine,emeğine sağlık öpüyorum.

Tijen dedi ki...

Evren'ciğim,
Peki senin prensesin ne alemde? Kaç yaşında oldu? (Doğanlar hızla büyüyor da, bizim Maya neredeyse 5 yaşını dolduracak!)

sevimin sayfasi dedi ki...

hepsi bir birinden güzel olmus, yakinda bende görümceme yapmayi düsünüyorum, bakalim benimkiler nasil olacak
ellerine, emegine saglik canim

saniyesultan dedi ki...

çok şık duruyorlar el emeği gibisi varmı

sibelyalcincom dedi ki...

Ellerinize sağlık bende yaklaşık 4-5 yıl kadar bu organizasyon işlerini yapmıştım çok zevkli şimdide eşe dosta sizin gibi hediye yapıyorum çok hoşlarına gidiyor.
Kurabiye tarifinide dört gözle bekliyorum:)
Sevgiler

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

halalrın en tatlısı neler yaparmış ! :))
sevgiler canım evrenciğim.

Yaren dedi ki...

Cok güzel döndün Evrencim,özlettin kendini canim:)Ellerine emegine saglik ne kadar güzel yapmisin.Artik marifetlerine bir yenisinide eklemis olsun canim,tebrikler. Sana güzel bir hafta sonu diliyorum ve hayattaki en güzel güzellikler seninle olsun arkadasim.Kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum,öpüldün.

mintinin dünyası dedi ki...

evrencim ellerine sağlık arkadaşım.bu işin de hakkını vermişsin hakikaten.
ben de heveslendim hatta.
bakalım asip diyelim.
sevgiler gönderiyorum arkadaşıma...

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar Evrencigim,
tardisi harika calismalar yapmisin, cok güzel ellerine saglik, sevgiler...

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Evrencim ne kadar güzeller minik minik çok sirin ellerine saglik, senin gibi becerikli ve merakli biri her seyi becerir ve yapar harikasin,kurabiyeleri bekliyoooom:))öpüldün seker.

Cafe Gusto dedi ki...

Ellerinize sağlık.Bebeğinizde sağlıklı günlerde analı babalı büyüsün.Hala olmak çok güzeldir bende bir cadı kız var :)))

Aybike Ceylan dedi ki...

Evren'cigim,

Ne hos seyler, ne zevkli hepsi.

Sevgilerimi gonderiyorum ve de cok guzel bir hafta sonu diliyorum.

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Yeni yilin kutlu olsun saglik ve mutluluk dilerim,ailenle sevdiklerinle geçirecegin nice yillar dilerim hosçakal evrencigim. Kocaman sevgiler.

sevimin sayfasi dedi ki...

2010 yılı acılarımızla, sevinclerimizle geride kaldi...
Umarım 2011 hepimize daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir
MUTLU SENELER ...
Sevim

Yaren dedi ki...

Evrencim canim seni yilin kutlu olsun, seni yilda sana saglik mutluluk ve basari diliyorum.Sevgiyle kal ,öpüldün canim:)

enn pasta dedi ki...

Ben hala fotoğraflı anlatımlı kurabiyeyi bekliyorum adaşım.:)..