28 Nisan 2011 Perşembe

MC QUEEN & TOW MATER

Ohhhhh yaaaa bloglar açıldı artık özgürmüşüm gibi geliyor, kırk dereden su getirerek giriyorduk bloglarımıza. Üstelik de çoğu okuyucumuz giremiyordu. Neyse bunu da atlattık. Umarım tekrar etmez.








Sevgili Şebnem hanım arayıp oğlu için bir pasta rica ettiğini ancak pastada özellikle şimşek Mc Queen'in ve çekici arkadaşı Tow Materın olmasını rica etti. Ayrıca karakterlerin pasta elverdiğince büyük olmalarını rica etti.









Pasta muzlu ve çikolatalı olarak hazırlandı. Sevgili Şebnem hanımın oğlu Cihanmert!e uzun ve mutlu bir ömür diliyorum.




Sizlerle tekrar bir arada olmak çok güzel, hepinizi çoook özelemişim...:))

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Evrencim çok şeker ellerine sağlık öpüyorum.

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Canı pastaya bayıldımmmm...ellerin sağlık..öpüyorumm

30 Nisan - 25 mayıs 2011 tarihleri arasında HOBİ DÜNYAM .WOMENFORUM.NET ve http://www.papatya68.blogspot.com tarafından düzenlenen yemek etkinliklerinin 13.'si olan "Diyet ve diyabetik Tarifler" etkinliğine ben http://www.tadinadoyamadim.blogspot.com olarak ev sahipliği yapacağım.


Siz değerli arkadaşlarım ve katılmak isteyen herkesi etkinliğime davet ediyorum.Birden fazla tarifle katılabirsiniz
Bunun için yapmanız gerekenler:
Siteniz varsa; Sitenizde tarifinizi yayınladıktan sonra benim linkimi verip hobi dünyam yemek etkinliği için olduğunu belirtmeli ve bana yorum bırakarak yada mail atarak haber vermelisiniz.

Herkesin bu etkinlikten haberdar olabilmesi için sayfamdan html kodunu alarak etkinlik bannerını sayfanıza eklemeyi lütfen unutmayın.
Siteniz yoksa; tadinadoyamadim@hotmail.com adresime isminizi ve tarifinizi fotoğrafıyla beraber mail atmanız yeterlidir. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz.


Diyet ve Diyabetik tariflerinizi 25 Mayıs'a kadar bekliyorum.


Bu davetiyeyi ulaştırabildiğim, ulaştıramadığım herkes etkinliğimize davetlidir. Siteniz olsun olmasın paylaşmak istediğiniz değerli tariflerinizi bekliyorum. Şimdiden katılımcı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
NOT:hobidünyam etkinliklerine ev sahibeliği yapmak isteyenler
http://papatya68.blogspot.com/ adresine başvurabilirler...

fidaneli dedi ki...

supersın arkadasım..

PASTA DANTELA dedi ki...

Elinize sağlık çok güzel olmuş pastanız ..sevgiler...

CANBOGAZDAN dedi ki...

Waow super olmus pasta :)

çeşnici Handan dedi ki...

Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Tijen dedi ki...

Valla öyle Evren'ciğim! Kırk yıllık dostlarıma kavuşmuş gibi oldum ben de... O tatlı kuzucuk var ya hani senin sevgilin, onun da yeni yaşı kutlu mutlu olsun.