27 Mart 2012 Salı

EDES DÜNYA'NIN KURABİYELERİ

 Sanki aylardır blogta bir şey yayınlamıyormuşum gibi geliyor. Ekstra bir sorumluluk yüklüyor bu blog insana, hani dersini yapmayan öğrenciler gibi...Nisan ayında oldukça yoğun bir dönem başlayacak benim için; bir yandan pastalar, kurabiyeler ve diğer siparişler derken diğer yandan da otel :))) Umarım bu sezon herkes için çok keyifli geçer zira turizm zor zanaat. Sakın şikayet ediyorum sanmayın işlerimi çok seviyorum her ikisini de ama pasta yapmanın yeri bir ayrı bende. Her şeyin düzgün gitmesi için şimdiden program hazırlıyorum. Bu sene her şey çok daha güzel olacak öyle hissediyorum umarım herkes için böyle olur... İşte bu planları yaparken dün biraz bilgisayarımı ve fotoğraf makinemi temizlemek istedim. Aman Allah'ım o kadar çok yayınlanacak fotoğraf ve tarif var ki gözüm korktu birden, ama neyse ki onları da sıraladım yavaş yavaş yayınlayacağım.
İşte bu güzel buket de yayınlanmak için sırasını bekleyenlerin ilki olarak görücüye çıktılar. Edes Dünya'nın annesinin isteği üzerine doğum günü sürprizi olarak hazırlandılar. İnternet'te görüp beğendikleri modeli bana mail attılar, tek fark taçlar biraz farklı...Ben sitenin adını maalesef hatırlamıyorum ama sizler hatırlarsanız lütfen bilgi verin buradan da esinlenme adresini bildireyim... Edes Dünya'ya tekrardan uzun, mutlu ve keyifli yıllar diliyorum.
Sizler de sevgiyle kalın... En kısa zamanda sizlere de ziyarete geleceğim....

9 yorum:

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım kolaylar gelsin yeni sezonda .Kurabıyeler bir harika ellerine saglık..

Unknown dedi ki...

Evren'cim çok cici olmuşlar ellerine
emeğine sağlık sevgiler.

Sevgi Küçük dedi ki...

Ellerine sağlık :)

zeymurancafe dedi ki...

çok guzel olmuslar canım harıka emegıne sağlık,sevgıler..

saniyesultan dedi ki...

her zamanki gibi ellerinize sağlık..Aman iş olsunda çalışalım...

Seda dedi ki...

Sen nerelerdesin bakim arkadaşım..bloguma seninle ilgili yazdığım güzel sölzere bir cevap bekliyorum acil :-))kurabiyelerinin fototğrafını koydum senden bahsettim,sen yoksun :-) yoğun günler seni bekliyor,sakın 20 nisanı unutma Gencer'in pastasınıda yapıcaksın diğmi?..öpüyorum çokk

Tijen dedi ki...

Evren'ciğim gerçekten öyle! İnsan hep çok önemli bir işini yarım bırakmış, zamanında bitirememiş gibi hissediyor bloga yazmayınca değil mi? Sevgiler yolluyorum.

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

SEN YAP BEN YERİM ARKADAŞIM
MMMM MİSSSSSS.:)))GEL CANIM GEL SANA İKRAM EDEYİMMM...

Özgür Tatlar dedi ki...

ne guzel bir goruntu.cicek sepeti gibi olmus kurabiyelerin.