2 Nisan 2012 Pazartesi

SÜNGER BOB KURABİYELERİ VE GENCER


İstanbul seyahattinden önce çok cici bir hanımla tanışmıştım blogum aracılığıyla, hiç yüz yüze görüşmemize rağmen çok samimi ve içten olduğunu anlamıştım. Belki de ortak paylaşımlarımız var diye böyle düşünmüştüm ilk başlarda ama yanılmadığımı yüz yüze karşılaştığımız anda anladım. Sevgili Seda ile  en sonunda onların evinde buluşmaya karar verdik. Aslında açık havada Gencer'in de rahat edeceği bir yer planlıyorduk ama olmadı.

Seda ve Gencer beni çok güzel karşıladılar; çok samimi, içten, cıvıl cıvıl bir hanım ve dünyalar tatlısı, akıl küpü oğluyla çok gzel vakit geçirdik. Bloglardan, pastalardan, çocuklardan her şeyden konuştuk. Hatta Gencer'in doğum günü pastasına bile karar verdik, partinin organizasyonunu belirledik. Eğer bir aksilik olmazsa Gencer'imin pastasını ben yapacağım.

Diyeceksiniz ki ya bu kadar laf anlattın da bu kurabiyelerle ne ilgisi var? Hemen cevaplıyorum bu kurabiyeler Gencer ve annesine ev hediyesi olarak yapıldılar. Gerçi biraz aceleye geldiler buna rağmen beğenilmesi çok hoşuma gitti. İşte dünyalar tatlısı Gencer'in kurabiyeler saldırış anı :)))

Sevgiyle kalın....
Evren :)

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım ellerine sağlık süper olmuş
sevgiler.

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

BEN GELDİM CANIM
:)
HARİKA KURABİYELER:)

Kuzu Butik Pasta dedi ki...

sponge boooooooooob :)) ellerine sağlık cok ciciler evrencim.... ne tesadüf benimde sponge bob yapmam gerek bugün..ama bir türlü uygun kalıp bulamadım dikdörtgen ve kenarları tırtıklı :(
öptümmm sevgilerrrrrr

durutarifler dedi ki...

Nefisler
Ellerine sağlık
İyi haftalar

Seda dedi ki...

Canım düşünüp hazırlaman onları bize hediye etmen çok hoşumuza gitti,bir de kurabiyeler fazla olunca biz mahaledeki arkadaşlarımıza da hediye ettik,bütün çouklar çok beğendi..eline,koluna,yüreğine sağlık..öptüm çok

made in funda dedi ki...

TAM KIZIMA GÖRE.Bİ TANE ALAYIM CANIM....ELİNE SAĞLIK.

sarımutfak-hande dedi ki...

herşey harika olmuş gözlerim bayram etti burada:))) frenboğazlı pastada aklım kaldı resmen:)))
ellerine sağlık canım

ozguluntarifleri dedi ki...

ellerine saglik canim super olmuslarr
sevgilerr

sibelyalcincom dedi ki...

Ne güzel bir hediye bu böyle ellerinize sağlık:))