26 Ocak 2012 Perşembe

BEN 10 ALIEN FORCE


En son hafta sonu misafirlerim olduğunu söyleyerek ayrılmıştım, gerçketen de çok keyifli geçti. Özlemler giderildi, sonra ayrılık vakti geldi Salı günü annemi ve arkadaşımı bırakmak için yola çıktık güle oynaya Antalya'ya ulaştık. Hava limanı kavşağının oraya geldiğimizde kırmızı ışık yandı ve haliyle biz de durduk. O sırada arkadaki arabaya çarpan bir araç gördüm tam "ahhh adamın arabasına çarptı hatun" diyecekken, aaa bir baktım benim arabaya da sağ taraftan çarpıp kaçmaya başladı; kadında durmak yok. Hemen plakasını aldık, polise haber verdik tutanak tutulurken, genç bir çocuk geldi abla size çarpan araba diğer kavşakta bir başka araca daha çarptı demez mi?Hem de yaralamalı! Yuuuh artık!
Neyse polisti karakoldu derken bir baktık hatunlar yakalanmışlar, yaşları küçük, sürücü koltuğunda oturan daha 1994 doğumlu. Yanlışlıklar silsilesi anlayacağınız. (Halbuki ilk çarptığı sırada dursa, insan gibi konuşsa belki bir orta yol bulunurdu, üstelik de ne bana ne de diğer kavşaktaki araca çarpmazdı) Tabii bence asıl suçlu dayısı olduğunu iddia eden arabanın asıl sahibi. Sen ne demeye ehliyeti olmayan birine arabayı verirsin üstelik hava yağmurlu, yollar kaygan. Bu da yetmezmiş gibi ada yanında ehliyeti olan birini getirmiş, kazayı üstlensin diye; Allah'tan en son çarptığı araçtakiler kızın fotoğrafını çekmişler direksiyon başındayken. Zaten hepimiz itiraz ettik, adama dedik 3 tane arabaya çarptı ne yapmaya çalışıyorsun?
Saat 16:20 gibi kaza yaptık 21:30'a kadar karakol, hastane, karakol şeklinde sanki biz suçluymuşuz gibi uğraştık. Üstelik de ifade vermek için bize çarpan kişiyi bekledik.
Allah'tan kimseye bir şey olmadı, şimdi sigorta işlemleri ile uğraşıyoruz, sonrasında mahkeme falan sıkıcı işler yani.
Aslında bu pastayı yayınlarken başka konulardan bahsetmek istiyordum ama içimi dökmek iyi geldi...

Gelelim pastamıza; muzlu, fındıklı ve çikolatalı bu pasta çok cici bir küçük hanım için hazırlandı. Ben zaten şimdiki kız çocuklarını hiç anlamıyorum; yok Ben 10, yok Mc Queen eee sen kız çocuğusun yahuuuuu! Bebekler , ayıcıklar, arılar, çiçekler nerede? :))))

Hepinize kocaman sevgiler....

9 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

Öff.. gecmisler olsun evrencim
Ne tatsız başlamışsın güne...ne tatsizliklar olmuş.gecmis olsun canim.


Son cümlene cok güldüm haklisin.
Kim erkek kim kız hakgetire :))))
Eline saglık cok seker bir pasta bu.
Sevgiler. Canım...
( kar başladı !)

ozguluntarifleri dedi ki...

Evrenim cok gecmis olsun.Madur olan sizlersiniz ama kaza yapanin umurunda olmuyor... 3 yil once arbamizi pert ettiler uzun arastirmalar sonucu bize carpan kamyonetin sekizde sekiz suclu olmasina ragmen hala mahkeme devam ediyor ustelik kamyonetin sigortasida yok:((( neyse bizim ulkemizde madur olan suclu olandan daha fazla ceza cekiyor:(((Sizi Allah korumus canim gelmis gecmis olsun.
Pasta muhtesem olmus canim ellerine emeklerine saglik.
sevgiler.

durutarifler dedi ki...

Ben 10 çılgınlığı halen geçmedi mi?
Pasta harika
Ellerine sağlık
Sevgiler

Unknown dedi ki...

Vuuu-huuuu bu ne hız Evrencim ? Allah nazarlardan korusun,o kadar yoğun ol ki başını bile kaşıyama inşallah :))) Emeğine,ellerine parmaklarına sağlık adaşım.Çok sevgiler.

Unknown dedi ki...

Bu arada çok geçmiş olsun... :(

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Evrencıgım bu ne guzellıkler canım. Ellerine kollarına saglık.Cok gecmişler olsun..

Seda dedi ki...

Çok severim yeşil'i,harika görünüyor..yavrumun Nisan'da doğum günü var onun için belki bizede bir pasta yaparsınız?..ellerinize sağlık..

anne eli gibi dedi ki...

çok geçmiş olsun allah korumuş..
oğlum bu pastayı görmesin valla bıktım ben 10'dan içim kıyıldı ama çok güzel olmuş emeğine sağlık..

Unknown dedi ki...

öncelikle cok gecmis olsun. pastanizda cok hos ellerinize saglik sevgiler :)