4 Ocak 2014 Cumartesi

# YEMEK FIRTINASI 28.GÜN






Kış aylarında en çok tükettiğimiz zeytinyağlı yemek kerevizdir. ama mutlaka ve mutlaka portakallı olmalı. Henüz kereviz bolca varken yapın derim ben...

Malzemeler:

1 adet orta boy kereviz
4-5 adet arpacık soğan
2-3 adet havuç
1 adet portakal suyu
Zeytinyağı


Arpacık soğanları ve havuçları zeytinyağında hafif kavuruyoruz. Sonrasında dilimlediğimiz kerevizleri de biraz kavuralım. Portakalın suyunu ve 1 su bardağı suyu da ekleyip pişirmeye bırakalım. İşte size nefis bir lezzet. Afiyet olsun!!!

2 yorum:

lezzetyolculugu dedi ki...

kerevizi sevmezdim eskiden yeni yeni alışıyorum.Harika bir sunum olmuş elinize sağlık.

birgulunlezzetleri dedi ki...

Seviyorum kerevizi. Ellerinize sağlık. Çiçek hali ayrı güzel olmuş. Sevgiler
birgulunlezzetleri