Kış aylarında en çok tükettiğimiz zeytinyağlı yemek kerevizdir. ama mutlaka ve mutlaka portakallı olmalı. Henüz kereviz bolca varken yapın derim ben...
Malzemeler:
1 adet orta boy kereviz
4-5 adet arpacık soğan
2-3 adet havuç
1 adet portakal suyu
Zeytinyağı
Arpacık soğanları ve havuçları zeytinyağında hafif kavuruyoruz. Sonrasında dilimlediğimiz kerevizleri de biraz kavuralım. Portakalın suyunu ve 1 su bardağı suyu da ekleyip pişirmeye bırakalım. İşte size nefis bir lezzet. Afiyet olsun!!!
2 yorum:
kerevizi sevmezdim eskiden yeni yeni alışıyorum.Harika bir sunum olmuş elinize sağlık.
Seviyorum kerevizi. Ellerinize sağlık. Çiçek hali ayrı güzel olmuş. Sevgiler
birgulunlezzetleri
Yorum Gönder