20 Haziran 2008 Cuma

ANNELER GÜNÜ&KALPTEN GELEN GÜZELLİKLER BAKALIM KİMLER NE HEDİYE ALMIŞLAR

Öncelikle etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza çok ama çookk teşekkür ediyoruz. Etkinliğimiz sizler sayesinde neşeli ve oldukça da heyecanlı geçti. Tanımadığımız birisine hediye almanın zorluğunu birlikte ve çok eğlenerek yaşadık. Katılan ve katılmak isteyip de katılamayan herkese tekrar teşekkür edip, bakalım kimler ne hediyeler almış toplu olarak görelim istedik :))) Henüz hediyesini yayınlamamış olan arkadaşlarımızın hediyelerini de yayınladıkları zaman açıklayacağız.
Diğer etkinliklerde görüşmek dileğiyle…
Sevgiler
Evren – Selcen
İşte arkadaşlarımızın kendi ağızlarından hediyeleri ve duyguları :))




Sevgili Calimero Mutfakta’nın hediyesi sevgili İnci Tanelerim Tülay dan. Kendi el emeği göz nuru ahşap boyama bir tepsi hazırlamış benim için. Bu güzel hatıra için ellerine sağlık Tülaycım..






Sevgili 3 prenses’in hediyesi sevgili Muko’nun Günlüğü arkadaşım gönderdi hediyelerimi bir güzel tesadüfle hediyelerim doğum günümde geldi. Çifte sevinç yaşadım. Mukocum ben çok beğendim teşekkür ederim. Bu katıldığım ilk etkinlikti gerçekten çok mutlu oldum.



Sevgili Uğur Böceğimle Afiyetle’nin hediyesi sevgili Kelebeklisaniyeler Huriye'den aldım hediyelerimi, sağ olsun o kadar güzel şeyler göndermiş ki, mahcup oldum açıkçası, çok zahmet etmiş.Paketin içinde tüm içtenliği,samimiyeti, sıcaklığı ile hazırlanmış hediyeler vardı, hele şekerler çok tatlıydı, canımcım benim hala çocuk ruhlu olduğumu, saplı şekerleri çok sevdiğimi anlamış sanırım :))) Huriyeciğim canım benim çokkkkkk teşekkür ediyorum hediyelerin için, kullandıkça seni hatırlayacağım, seni kocamannnnnnnnnnn öpüyorum canımcım...



Sarı Mutfak’ın hediyesi sevgili Hülya almış. Hülyacığıma bu gördüklerinizi bana aldığı için çooookkk teşekkür ederim hepsi birbirinden şık.



Sevgili Bir Dilim Düş’ün hediyeleri sevgili Akdeniz Akşamları Özay’dan geldi. Göndermiş olduğun kart çok cici ve kahve de gerçekten süperdi. Kalp manyetik buzdolabının üstünde yerine çoktan aldı her gördüğümde aklıma geliyorsun ve yüzümde sıcacık bir gülümseme yayılıyor. Kolyeyi de umarım bana uğur getirir yeni iş görüşmelerinde takacağım. Teşekkürler canım.



Sevgili Emel’in Mutfağı’nın hediyeleri sevgili El Emeği Göz Nuru Selcen’den. Bu şık ve ferah fincanlar için Selcen'e çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bu fincanlarla kahve içmeye bekliyorum.



Sevgili İnci Tanelerim’in hediyesi sevgili Emel’in Mutfağı’ndan. Arkadaşım hediyen için çok teşekkür ederim. Emel sayesinde bu kış bizim evimize hastalık gelmeyecek.:))) Tekrar teşekkür ederim.



Sevgili Meleğin Marifetleri’nin hediyesi sevgili Yemek Kokusu’ndan. Bana da bu güzel hediyeyi Tuğba yollamış, adıma uygun olduğu için bu melekleri almış ve kendi elleriyle birde mumluk hazırlamış Tuğbaya çok teşekkür ediyorum.



Sevgili El Emeği Göz Nuru’nun hediyesi sevgili Meleğin Marifetleri’nden. Melekciğim Denizli Yöresine özgü bu güzel örtüyü içten yazılmış çiçekli notu ile göndermiş. Çok severek ve seni anarak kullanacağım teşekkürler arkadaşım.



Sevgili Muko’nun Günlüğü’nün hediyesi sevgili Sibel’in Tarif Defteri’nden. hediyelerin için çok teşekkürler arkadaşım kurabiyelerin enfesti görüntülerinin güzelliği kadar tadı ile de harikaydılar, maalesef ki vazo kırılmıştı ama hiç önemli değil, içinden çıkan not çok hoştu çok teşekkürlerrrrrrr arkadaşım…




Sevgili Sevda Mavisi’nin hediyesi sevgili Uğur Böceğimle Afiyetle’den. Sevgili Şerife Kızımı bile düşünmüş cicili bicili kalemler almış. Bizimkinin en sevdiği şey. Sanırım yakında kırtasiye dükkanı açacağız. Bayıldı kalemlerine bir de kalemtıraşı elinden alabilirsem iyi olacak. Kalem açmayı çok seviyor ama yakında açılacak kalem kalmayacak. Atatürk yapbozunu da tüm aile yapmaya çalıştık. Eşim ve kızım yarıda bırakınca ben tamamladım. Çok da zevkliydi. Çocukken yapbozum olmadı mı ne. Şerife'ciğim benim gibi kahve sever birini görünce bardak altlığı almış ve çok hoş bir kart göndermiş sıcacık yazısıyla. Albüme ise diyecek bir şey kalmadı, çok doğal ve otantikti. Tekrar teşekkür etmek istiyorum Şerife'ciğim.




Sevgili Nagehan’ın hediyesi sevgili Sevda Mavisi’nden. Kurada daha önce kendisini hiç tanımadığım, bloğuna bir kez dahi uğramadığım bir arkadaşımıza ben çıkmışım. Sevdamavisi ; Sevda Polat arkadaşıma gönderdiği hediyeler için çok ama çok teşekkür ediyorum. Dün sayfasını incelediğimde bayağı hamarat bir anne olduğunu öğrendim. Umarım bu etkinlik sayesinde arkadaşlığımız pekişir dostluğa dönüşür. Kendisi şuan tatildeymiş, ben buradan kendi bloğumdan kendisine çok teşekkür ediyorum. İsterseniz buyurun sizde bir bakın bu ince düşünceli arkadaşım neler neler göndermiş ... Sevdacım kendi el emeğiyle yaptığı takılar, çok şık reçellik takımı ve sıcak sohbetlerde kullanmam için kahve göndermiş bana. Sağ olsun oğlumu da unutmayıp ona da tişört göndermiş teyzesi... Tekrar kendisine teşekkür ediyor, sıcak yuvasında eşi ve kızı Adayla birlikte hayırlı güzel bir ömür diliyorum...







Sevgili Benim Tariflerim'in hediyesi sevgili Bir Dilim Düş'ten. Evren'ciğim bana çiçekli bir tabloyla bir çin çayı yollamış.Tabloyu yatak odama astım yalnız çayın üzerinde nasıl yapılacağını gösteren ne Türkçe ne de İngilizce bir yazı olmadığı için nasıl yapacağımı öğrenmek için Evren'e sormayı bekliyorum.Msn'de sorun olduğu için açamıyorum açar açmaz error verip kapanıyor.Bu yüzden soramadım.Kendisine çok teşekkür ediyorum ve sevgiler gönderiyorum.

Sevgili Sibel'in Tarif Defteri'nin hediyesi sevgili Sarı Mutfak'tan. Bu zarif ve orjinal fincanı sevgili arkadaşım Hande (Sarı Mutfak) almış bana. Tüm içtenliği ve sıcaklığıyla yazdığı satırlar kadar tatlı çikolatalarla da beni çok mutlu etti. Teşekkürler arkadaşım, gerçekten çok beğendim.

6 yorum:

muko dedi ki...

selcen-evren çok güzel etkinlikti tebrik ederim her ikinizi de..
bir daha ki etkinliklerde buluşmak üzere efemmmmmm..

sevgiler...

HULYA dedi ki...

Evren'ciğim,
bende hediyelerimi bugün yayınladım.Çok teşekkürler canım.İnşallah bütün arkadaşlarımız hediyelerini güzel günlerde kullanır.ÇAyı nasıl kullanacağıma dair bana yazarsan inan çok sevinirim.Normal çay gibi mi bir özelliği varmı? Ne yazık ki üzerinde anlayabileceğim bir dilde yazı olmadığı için çözemedim senden yardım bekliyorum.Sevgiler

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Cok guzel bır etkınlıktı .Kucak dolusu sevgılerımı gonderıyorum.

Unknown dedi ki...

evrencigim ne guzel bir etkinlik hazirlamissiniz
hediyeler cok guzel arkadaslar hediyelerini guzel gunlerde kullansinlar canim kucak dolusu sevgiler

Jasminskager dedi ki...

Canim tebrik ederim cok guzel goruntulerdi.

kelebeklisaniyeler dedi ki...

Evrencim hediyeler sahane,harika bir etkinlikti bayildim ben,benim hediyem daha gelmedi aksilik iste hayirlisi olsun,optm tatlim.

PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ 26 http://porselendemlik.blogcu.com/http://birdemliksohbet.blogspot.com/ ve http://selmahlc.blogcu.com/tarafından hazırlanmıştır.
Akşam üstü sohbetine gelen dostlara, Hanımlarla yapılan günlere, Beş çayına gelen misafirlere, Her biri birbirinden lezzetli tarifler,


MERHABA SEVGİLİ ARKADAŞLARIM,
30 Haziran 2008 (pazartesi) 13 Temmuz 2008 (pazar) tarihleri arasında Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 26 Ev Sahibeliğini http://kelebeklisaniyeler.blogspot.com/ Yani ben :) yapacağım.

Siz sevgili dostlarımı ve Katılmak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum.
Etkinliğimize ve Tarif defterlerimize birbirinden leziz tatlar kazandırmak için birbirimizi daha iyi tanımak ve yeni yeni dostlar edinmek için sizleri etkinliğimize bekliyorum arkadaslar. İstediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz.

Tariflerinizi hazırladığınızda Porselen Demlik Çay Saati Etkinliğini 26; Başlığını yazarak sayfanızda yayınlayıp , tarifinizin hazır olduğuna dair duyurunuzu sayfama yorum bırakarak bildirmenizi rica ediyorum.

En kısa zamanda sizin sayfanıza geri dönüp tarifi kopyalayıp kendi sayfamda yayınlayacağım.
Bugünden itibaren davetiyelerinizi göndermeye başlıyorum elimden geldiğince tüm arkadaşlara davetiye göndermeye çalışıyorum atladığım , gözden kaçırdığım arkadaşlarım olursa şimdiden özür diliyorum buradan tekrar söylüyorum herkes davetlidir. Hepinizi etkinliğimize bekliyorum arkadaslar; beni yanlız bırakmayın lutfen.

Not: Tarifleri pazartesi sabahından itibaren yayınlayacağım. Şimdiden herkese teşekkürler...

Adresim degismistir artikin burdayim.