25 Ekim 2008 Cumartesi

BLOGUMU GERİ İSTİYORUM!!!


Arkadaşlar maalesef dün akşamdan beri Türkiye'den Blogger'a giriş yasaklandı ve ben dün geceden beri kendimi çok kötü hissediyorum. Kendimi büyük bir boşluk içerisine düşmüş, yapayalnız ve çaresiz gibi hissediyorum. Arkadaşlarımı ve blogumu geri istiyorum!
Arkadaşlar ben elimdeki bir program sayesinde giriş yapabiliyorum, isteyen olursa yardımcı olabilirim; ayrıca da wordpress'e girip blogunuzu yedekleyebilirsiniz. Bu saçmalık sona erene kadar ne yazık ki yapacak başka bir şeyimiz yok!!

6 yorum:

SOFRAM dedi ki...

canım bizde çok üzüldük neden nasıl bilemiyoruz artık.. mahkeme kararı ile erişim engellenmiş... o kadar birikim emek ve paylaşım ne olacak bilemiyoruz.. eşim bir şekilde giriyor ama sayfalarımıza erişemiyor yazı ekleyemiyor yorumları onaylayamıyoruz...
bu yorumu da o şekilde girerek yazdık umarız ulaşır..
artık tekrar diğer sayfa ile devam edeceğiz sanırım ya da nasıl olacak bilmiyoruz ama bir çare düşünceğiz fakat yazışmayı nasıl tekrar düzenleyebileceğiz ayrı bir soru..
Soframdan & Seyyah
(Fatma & Akif)

şimdilik diğer sayfalarımız:

http://sofram.blogcu.com/
http://aakif.blogcu.com/
http://gittiklerim.blogcu.com/
http://kalppili.blogcu.com/
http://kenaryazilari.blogcu.com/

SOFRAM dedi ki...

İletinizi aldık eşim hemen uygulamaya başladı... çok teşekkür ediyoruz..
umarız zaman içinde bu olumsuzluk düzeltilir. sebep ya da neden yönelik uygulama yapmak teknolojik gelişmelerin bu denli hızlı değiştiği zamanda böyel bir uygulama !... :-((
ailecek selam ve sevgilerimizle..
Seyyah & Soframdan

http://gittiklerimden.blogspot.com/
http://gidilesiyerler.blogspot.com/
http://soframdan.blogspot.com/

Seray dedi ki...

Canım yorumunu aldım. Hala bir gelişme yok. İmzamı bıraktım ve tüm arkadaşlarımı yönlendiriryorum. umarım sesimizi bir yerlere duyurabiliriz.
Ben bloguma yazı ekleyebiliyorum fakat resim ekleyemiyorum. Fotoğraf ekleme ikonlarım çıkmıyor. sen hangi programla giriş yapabiliyorsun?
Mesela bu bloguma dokunma logosunu eklemek istiyorum ama olmuyor..

Adsız dedi ki...

Evrencim en az senin kadar üzgünüm arkadaşım:( kaç gündür evde suratım asık imza kampanyasına katıldım bende sonuç alırız işallah,ben malesef yorumları okuyup yayınlayamıyorum mail adresimden ulaşıp yardımcı olursan çok sevinirim(kardelen1901@mynet.com),herşeyin yoluna girmesi dileğiyle...

Sevgiyle.

HADİYE dedi ki...

Merhaba,

Uzun sürmesinden çok korkmuştum. Şükür kavuşturana.
Ama bu durum biz blog'cularada ders olsun ve böyle durumlarda haberleşebilmenin bir yolunu bulup şimdiden yeni bir haberleşme oluşumunu başlatalım bence.

Sevgilerimle*

made in funda dedi ki...

canım şükür bloglarımız açıldı.çok mutluyum.senin yardımlarını da unutmayacağım.bloğuma herzaman beklerim.sevgiler...